Prirodna ulja i melemi

 

Najbolji prirodni melemi i ulja koja možete kupiti na našem sajtu su pravljeni prema originalnoj recepturi čuvenog doktora Ričarda Šulca ( više informacija o njegovom radu, lečenju, preparatima, možete saznati na ovom sajtu ). Melemi i ulja su 100% prirodni, bez dodatka hemije, boja, stabilizatora, životinskih masti. Dobijaju se destilacijom biljaka i pravljenjem prirodnih ulja ( lekovite biljke potopljene u maslinovo ulje ), u meleme se dodaje pčelinji vosak, i mnoge druge lekovite biljke. Navešćemo najlekovitije biljke od kojih se prave melemi i ulja: kantarion, neven, jojoba, čajno drvo, habanero ( vrsta ljute paprike ), arnika, zimzelen, naranđa, đumbir, beli luk, lobelija. Ukoliko imate problema sa povredama mišića, tetiva, ligamenata, hrskavica, kostiju, dubljeg tkiva, tkiva, nerava, upale delebog i slepog creva, probleme sa jajnicima, matericom,, artritisom, reumom, multiple sklerozom, ovo su pravi i jedini preparati koji vam uz zdrave životne navike i kvalitetnu ishranu mogu voditi do izlečenja.

 


kosti misici
KOSTI – MIŠIĆI BFC

Veoma pogodno za osobe koje boluju od artritisa, multiple skleroze, kostobolje, reume, povrede mišića. Ako želite da formula ima najjače dejstvo pre upotrebe treba da se istuširate I onda nanesete ulje na oboleli deo tela. Ovo je najbolja formula na tržištu koja provereno za nekoliko sedmica ublažava bolove I regeneriše dublje tkivo.

 

 

 

upalaULJE ZA UPALE

Najdelotvornije biljno ulje na tržistu koje rešava upalne procese izazvane neadekvatnom ishranom i neadekvatnim stilom života. Jako je pogodno za osobe koje imaju suvu kožu ili imaju neki vid alergije, osipa, ekcema. Veoma pogodno za opekotine, upalne procese. Može se koristiti i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.

 

 

 

krema za misiceKREMA ZA MIŠIĆE

Veoma se dobro pokazala kod osoba koje imaju gangenu ili proširene vene. 100 % prirodna biljna krema koja je sastavljenja od najdelotvornijih biljnih ulja. Kada se nanese na kožu pruža osećaj hlađenja. Za sve sportiste i rekreativce koji imaju problemasa sportskim povredama. Za osobe koje imaju problema za bolovima u kičmi, zglobovima i mišićima.

 

Napomena: Biljne formule nisu zamena za lekove i medicinska sredstva koja propisuju kvalifikovani medicinski stručnjaci (lekari). Ni jedna osoba ne treba da koristi biljne formule za prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).

Powered by WordPress | Designed by: Download Premium WordPress Themes | Thanks to Premium WordPress Themes, Free WordPress Themes and