PRIRODNA KOZMETIKA

krema za ruke

KREMA ZA RUKE

Krema za ruke potpuno prirodna krema za ruke sastavljena od devičanskih biljnih ulja i eteričnih ekstrakata, koja hidrira i obnavlja suvu kožu. Pomaže ispucaloj koži da se regeneriše, podstiče lučenje sebuma ( zaštitnog sloja na koži ). Može se koristiti i kao zaštitni faktor.

 

 

PASTAPASTA ZA ZUBE

Osvežavajuća aromatična ekološka pasta za zube uklanja zadah iz usta i daje prijatan ukus i miris. Polira i održava belinu zuba. Održava normalnu pH vrednost usne duplje. Izuzetno se pokazala kod upale desni, krvarenja, paradentoze. Otklanja zubni kamenac. Mogu je koristiti svi uzrasti.

 

 

osvezivac - eukalpiptusOSVEŽIVAČ

Osveživač sprej je potpuno prirodni osveživač koji je napravljen od više različith vrsta eteričnih ulja. Može se koristiti u više namena: kao osveživač prostorije, osvezivač daha, prorodni dezodorans, štiti od ujeda  komaraca, muva, buba i drugih insekata. Najbolji potpuno prirodni osveživač koji nema hemije u sebi.

 

 

cetkaČETKA ZA CIRKULACIJU

Četka se koristi za masiranje kože, po celom telu, čime se podstiče bolja cirkulacija krvi i limfe, kao i izbacivanje otrova kroz kožu. Veoma je korisna za prevenciju i kod lečenja svih bolesti, kao i za unapređenje izgleda kože. Preporučuje se korišćenje bar jednom dnevno, najbolje uveče, pre večernjeg tuširanja.

 

 

sapuniPRIRODNI SAPUNI

U ponudi su sapuni od oko 130 grama sa mirisom lavande, eukaliputsa. mente (nane), cimeta i mandarine.
Sastojci sapuna su: palmino, susamovo i suncokretovo ulje, soda, voda i biljke sa pomenutim mirisom.

 

 

Napomena: Biljne formule nisu zamena za lekove i medicinska sredstva koja propisuju kvalifikovani medicinski stručnjaci (lekari). Ni jedna osoba ne treba da koristi biljne formule za prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).

Powered by WordPress | Designed by: Download Premium WordPress Themes | Thanks to Premium WordPress Themes, Free WordPress Themes and