Čajevi i biljne mešavine

caj za detoksikacijuČAJ ZA DETOKSIFIKACIJU

Čaj za detoksifikaciju je biljna mešavina najdelotvornijih biljaka na tržištu koja provereno čisti jetru, žuč, krv i limfni sistem. Otklanja toksine iz organizma, podstiče normalan rad jetre. Veoma pogodan za osobe koje imaju masnoću u krvi, visok šećer, probleme sa pankreasom, masnom jetrom.

 

 

caj za bubregeČAJ ZA BUBREGE

Čaj za bubrege biljna mešavina koja podstiče čišćenje i normal rad bubrega i bešike. Podstiče izbacivanje kamena i peska iz bubrega i bešike. Zaustavlja noćno mokrenje, zaustavlja krvarenje izazvano upalom mokraćnih kanala, čisti bubrege i bešiku od bakterija, virusa. Jača ćelije bubrega i bešike.

 

 

Napomena: Biljne formule nisu zamena za lekove i medicinska sredstva koja propisuju kvalifikovani medicinski stručnjaci (lekari). Ni jedna osoba ne treba da koristi biljne formule za prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).

Powered by WordPress | Designed by: Download Premium WordPress Themes | Thanks to Premium WordPress Themes, Free WordPress Themes and